Donaris 930 x 122

    bloc_g1

    Bani pentru reabilitarea blocului G1 din Razboieni

    O scara de bloc din Pitesti va fi reabilitata complet de Primarie in 2012, urmand ca locuintele rezultate sa fie acordate ca locuinte sociale pentru persoanele aflate in nevoie. Investia este una dintre cele mai mari prevazuta deja in bugetul pentru anul in curs al municipalitatii pitestene.

    Licitaţia pentru desemnarea câştigătorului contractului de reabilitare a tronsonului A al blocului G1 din Războieni este în plină desfăşurare.

    16 firme s-au înscris în cursă în sistemul electronic de achiziţii publice, dar 3 au fost descalificate. Au mai rămas în cursă, aşadar, 13 oferte.

    Firma care va câştiga licitaţia va trebui să transforme un o scară de bloc de tip cămin în complex de locuinţe sociale cu garsoniere şi apartamente.

    În total, 177 de „unităţi locative”. Interesant este că valoarea totală a investiţiei – 9 milioane lei – este aproape tot atât de mare cât cea a reabilitărilor de străzi programate în acest an la Piteşti.

    De unde se vede foarte clar complexitatea intervenţiilor care vor fi realizate (blocul va fi mansardat, asemeni lucrărilor efectuate deja la scara C a aceluiaşi imobil).

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90