Donaris 930 x 122

bulevardul republicii

BĂRBAT CARE A AMENINȚAT CU UN CUȚIT, IMOBILIZAT

Bărbat care a amenințat cu un cuțit, imobilizat. Incidentul a avut loc astăzi pe bulevardul Republicii din Pitești, în zona Depoului CFR Gară Sud. Bărbatul a fost imobilizat de polițiștii locali. Potrivit primelor informații, este un om al străzii.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Conform Poliției Locale Pitești, individul ar fi amenințat cu un cuțit o femeie, într-o zonă în care se aflau, la plimbare, și mai multe mame cu copii mici.

În jurul orei 15:45, un cetățean a sesizat autorităților situația. În circa patru minute de la primirea sesizării, un echipaj de la Poliția Locală a ajuns la fața locului și l-a imobilizat pe bărbat.

Citiți și: Clipe teribile, noaptea, pe o stradă din Pitești

A fost predat polițiștilor de la Secția 4, care îl audiază la această oră. Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore. (Sursă foto: Poliția Locală Pitești) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90