930 x122 grota rece

pacient mort

    Bărbat găsit mort în baia unui spital! Venise pentru un consult

    Un pacient venit pentru un consult la Spitalul Clinic CF2 București a fost găsit mort în baia instituţiei, notează Observator.

    Citiți și: Nenorocire la spital: Pacient mort după ce a căzut de la etaj

    Potrivit sursei citate, bărbatul fusese consultat şi urma să i se facă analize medicale, dar nu s-a mai întors de la toaleta unde se dusese.

    Văzând că nu se mai întoarce, cadrele medicale au fost cele care au început să-l caute și l-au găsit fără viață.

    Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, pentru pacient nu s-a mai putut face nimic.

    Managerul spitalului Şerban Bucur a declarat pentru Observator că incidentul se putea întâmpla oriunde având în vedere situaţia medicală a bărbatului.

    „Avea metastaze şi pulmonare. Dânsul a fost la consult, în vedere să facă analize şi s-a dus la toaletă înainte. Şi acolo a decedat.

    A intervenit ATI, l-a resuscitat şi s-a declarat decesul. Nu s-a lovit. Absolut deloc, nu accident.

    Putea să se întâmple oriunde, şi pe stradă. Venise la oncologie, în policlinică, pentru a analize, pentru a se stabili cura de chimio. Nu s-a lovit, nu a căzut din cauza unor factori externi. Nimeni nu-şi doreşte, putea să se întâmple şi în drum sau după ce pleca din spital.

    Din ce am înţeles ar fi vorba de o embolie pulmonară, dânsul avea şi metastaze pulmonare. Se puteau declanşa oricând”, a declarat managerul pentru sursa citată.

    Foto descriptiv: Digi24

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90