Donaris 930 x 122

Bascov, localitatea cu cele mai multe violenţe în şcoli!

Florin Gardin, inspectorul școlar general al județului, a prezentat astăzi o hartă a zonelor cu risc ridicat de violenţă în şcolile și liceele din Argeș. Harta a fost realizată pe baza incidentelor consemnate în anul şcolar 2012-2013.

Conform documentului, cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Bascov – 76. Urmează Liceul „Mihai Viteazul” din Piteşti, cu 63 de cazuri, Colegiul „Armand Călinescu”, tot din Piteşti, şi Liceul Auto din Curtea de Argeş, fiecare cu câte 56 de incidente.

Cele mai puţine evenimente de acest fel au fost consemnate la şcoala din Arefu, doar unul.

Dacă ne referim la numărul de incidente raportat la numărul de elevi dintr-o unitate şcolară, cele mai multe probleme au fost la Şcoala Gimnazială „Marin Sorescu” din Mioveni, cu un procent de 16% (40 de cazuri), urmată de școala din Lunca Corbului, cu un procent de 13% (22 de cazuri).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90