New Profesional Consult 930 x 122

accident

BASCOV: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ!

Un accident rutier s-a produs azi-noapte pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea în comuna Bascov, la Valea Ursului. Un autoturism s-a răsturnat pe plafon în afara părții carosabile. În jurul orei 1 la fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un altul cu ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești. Șoferul, în vârstă de 28 de ani, a fost preluat de un echipaj al Ambulanței, iar pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, șoferul, Alexandru A., se afla sub influența băuturilor alcoolice. Are 27 de ani și este din Pitești. Conform sursei citate, șoferul nu a suferit răni grave. (Foto Arhivă: debanat.ro)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3