New Profesional Consult 930 x 122

oprit

BĂTAIE DE JOC! TRAFICUL LA PODUL VIILOR, DIN NOU OPRIT!

Conducerea Primăriei Piteşti a anunţat astăzi că duminică, 28 februarie, vor fi impuse ultimele restricţii de circulaţie în zona Podul Viilor, acolo unde se tot construieşte un pasaj rutier care va face legătura între străzile Costache Negri (Bazinul Olimpic) şi Depozitelor.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, precizează că este nevoie de lucrări de vopsire a pasajului pe partea lui inferioară, motiv pentru care duminică, începând de la ora 8 și până la ora 17, circulaţia pe sub Podul Viilor va fi oprită pe sensul de mers către Piteşti, iar circulaţia de la podul peste râul Argeş va fi deviată pe Calea Depozitelor.

Tot astăzi viceprimarul a anunțat un nou termen pentru finalizarea lucrărilor la pasaj: 16 aprilie. Ionică dă asigurări că de această dată termenul va fi respectat.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Pe aceeași temă, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/iar-blocaj-la-podul-viilor/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90