EcoMoto 930×122

elevi

INCIDENT VIOLENT! DOI ELEVI DE LA ȘCOALA 19 DIN GĂVANA S-AU BĂTUT

Doi elevi de la Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” (fostă nr. 19) din cartierul piteștean Găvana s-au bătut, Poliţia fiind sesizată în legătură cu acest incident.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Directoarea şcolii, Elena Odă, ne-a confirmat incidentul, precizându-ne, însă, că acesta a avut loc în afara unităţii de învăţământ.

„Este vorba de un elev de clasa a VI-a, care, în timp ce ieşea din bloc ca să vină la şcoală, a fost bătut de un elev de clasa a V-a. Incidentul s-a produs aproape de piaţa Găvana, nu la şcoală. Părinţii ne-au informat în legătură cu incidentul şi i-am sfătuit să se adreseze Poliţiei.”, ne-a declarat Elena Odă. Potrivit directoarei, niciunul dintre cei doi copii nu a avut nevoie de spitalizare.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Am încercat să luăm legătura şi cu inspectorul general şcolar Dumitru Tudosoiu, dar acesta nu a răspuns la telefon. Așteptăm ca Inspectoratul Școlar Argeș să transmită un punct de vedere. (Foto: scoalamateibasarab.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90