EcoMoto 930×122

masinamlastina

Baut bine, a plonjat cu masina intr-o mlastina

S-a urcat băut la volan fără a se gândi la consecințe. Amețit de aburii bahici, omul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a plonjat cu mașina direct într-o mlaștină. În autoturism se afla și fiica acestui, în vârstă de 9 ani. Totul s-a petrecut marți, în jurul orei 18.30, în zona cimitirului de la Apă Sărată din Câmpulung.

Însoțit de copil, bărbatul de 43 de ani se afla la volanul unei Dacia Logan și se îndrepta dinspre Câmpulung spre Pitești. Mai avea doar 50 m până la intersecția cu șoseaua principală însă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului iar mașina a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-o mlaștină.

La locul incidentului a sosit un echipaj al poliției rutiere Câmpulung care a demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au stat la baza producerii accidentului.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu etilotestul iar aparatul a indicat o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spitalul municipal în vederea recoltării probelor biologice.

Din fericire atât șoferul cât și fiica acestuia de 9 ani au scăpat nevătămați. După așa o ispravă, bărbatul s-a ales cu dosar penal și va rămâne pieton pentru 90 de zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3