930×122 CAPRA 5

sofer_baut_peco

Baut si fara permis, soferul s-a ascuns in Peco

Pitesti.14 aprilie 2010.
Banii, smecheria si alcoolul nu fac casa buna cu Politia si legile din Romania. Ionut Grozavu, in varsta de 27 de ani din Campulung, fiul unui cunoascut om de afaceri din muscel s-a ales cu al doilea dosar penal pentru aceiasi infractiune. Dupa ce i-a fost suspendat permisul de conducere din cauza consumului de alcool la volan, astazi tanarul a facut cunostinta cu arestul Politiei Judetene, pentru cel putin 24 de ore, deoarece a condus din nou baut si fara permis de data aceasta.

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges au identificat in trafic, la intersectia Str. G. Cosbuc cu N. Bălcescu, un autoturism Kia Sorento care, după ce a efectuat manevra de depăsire, a pătruns in intersectie pe culoare rosie a semaforului. Imediat un echipaj de politie a trecut la urmărirea autoturismului, care a refuzat sa opreasca si a incercat sa se ascunda in statia Peco Agip. La peco soferul a oprit in dreptul unei pompe de alimentare, a parasit masina si a intrat in staie unde a baut o apa plata ca sa-i mai treaca mirosul de alcool. Politistii au blocat masina in care se mai afla inca un tanar, tot din Campulung si au trecut la verificarea masinii inmatriculate in strainatate si la identificarea proprietarului. Cand politistii i-au cerut lui Ionut Grozavu sa se legitimeze acesta s-a manifestat recalcitrant si a provocat un scandal in statia peco sustinad ca nu el se afla la volan. La fata locului a sosit un al doilea echipaj de politie care il si inregistrase pe aparatul radar cand trece pe rosu. Intrucat mirosea puternic a alcool soferul si nu se supunea idicatiilor politistilor cu care intrase in altercatie scandalagiul a fost dus incatusat la Spitalul Judetean pentru recoltarea de probe biologice, insa a refuzat atat recoltarea probelor, cat si testarea cu aparatul etilotest. Degeaba a protestat in prima instanta soferul, deoarece imaginile camerelor de supraveghere l-au dat de gol, aratand clar ca el a fost la volan in momentul cand a coborat din masina si a fugit in interiorul statiei peco.
In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru conducerea unui autovehicul avand permisul de conducere retinut si refuz de recoltare de probe biologice. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit Ionut Grozavu avea permisul suspendat, intrucat mai era cercetat pentru refuz de recoltare de probe biologice, de politistii din cadrul Politiei Municipiului Campulung.
Impotriva lui a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar cand se va trezi din betie va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Tatal acestuia detine un restaurant si o cofetarie in Campulung, iar el este proaspatul patron al unui alt restaurant de unde, din cate se pare, mai mult consuma decat vinde.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90