930×122 CAPRA 5

alcool-volan

Bautura, bat-o vina

De frică să nu se confirme cumva informaţia cum că băuturile alcoolice urmează să fie scoase în afara legii şi astfel să le uite gustul, câţiva dintre mulţii adepţi ai lui Bachus şi-au zis că este momentul propice pentru a face degustări.

*Grăbit să ajungă cât mai repede la domiciliu, Claudiu Nicolae Din, de 24 de ani, din Curtea de Argeş, s-a urcat la volanul autoturismul B.M.W., cand, ajuns pe şoseaua ce tranzitează localitatea Albeştii de Argeş, a părăsit carosabilul izbindu-se violent de un gard din beton al unei proprietăţi. Sosiţi la locul cu pricina, oamenii legii nu au avut altceva de făcut decât să-l testeze pe şofer, aparatul emiţând imediat rezultatul de 0,60 la mie alcool în aerul expirat;

*Dacă tot a stat o groză de timp la discoteca din localitatea natală Tigveni, undeva după ora 2 a nopţii de duminică spre luni, Alexandru Nicolae Mondoacă, de 22 de ani, a demarat în trombă la volanul autoturismului Seat Toledo. Ajuns însă pe şoseaua ce tranzitează localitatea Bărăşti, maşina a fost scăpată de sub control şi, părăsind carosabilul, după ce s-a lovit de un cap de pod, s-a răsturnat. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Vasile Ţiţirigă, de 41 de ani, din Tigveni, pasager pe bancheta spate a autoturismului. În urma testării şoferului, aparatul a înregistrat rezultatul de 0,65 la mie alcool în aerul expirat, motiv pentru care, pe lângă dosarul penal întocmit pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, i-a fost adăugată şi infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3