930 x122 grota rece

    InaugurareStrandTrivale20

    Baza de agrement din Trivale a fost inaugurată

    De astăzi, piteştenii au la dispoziţie o nouă bază de agrement unde pot face plajă. pot înota sau pot să consume un mic ori o bere la o terasă. Este vorba de Baza de Agrement Trivale, construită din bani publici pe un teren destinat iniţial construcţiei unui nou sediu pentru Jandarmeria argeşeană, dar care a fost transferat municipalităţii. Baza de agrement a fost construită de firma Nordco, aparţinând fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mircea Georgescu.

    Lucrările au fost întârziate de o serie de dificultăţi generate de instabilitatea solului, dar care au fost depăşite.

    Baza dispune de 3 bazine de înot (unul pentru adulţi, unul pentru copii şi unul chiar pentru bebeluşi!), iar de mâine accesul va fi cu plată.

    Adulţii care au serviciu vor plăti 7 lei, iar pensionarii, şomerii şi copiii vor achita 4 lei pentru a intra în noua bază, după cum ne-a declarat directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, Constantin Zichil.

    Investiţia s-a ridicat la suma de 4,2 milioane de lei. Autorităţile au anunţat că va exista şi o a doua etapă, de extindere a bazei.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3