Eurial 930 x 122

becali_bani

Becali zice ca muta Steaua la Pitesti, dar negociaza cu MApN pentru stadionul Ghencea

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua Bucuresti, poarta in continuare tratative cu conducerea Ministerului Apararii Nationale (MApN) pentru ca si in sezonul viitor echipa sa sa joace pe stadionul Ghencea din capitala. Asta, in ciuda faptului ca a anuntat deja ca Steaua ar putea juca la Pitesti, spre nemultumirea fanilor echipei FC Arges Pitesti care acum este in Liga a II-a.

 

Concret, Gigi Becali vrea să reduca din chiria de 22.000 de euro pe luna pe care le platea pana acum pentru baza sportiva a MApN din Bulevardul Ghencea. El se plange ca plateste cat toate celelalte echipe din Liga I la un loc, acuzand Ministerul ca nu sprijina sportul de perfomanta.

Nu este pentru prima data cand Becali face un astfel de joc. Tensiuni intre el si conducerea Ministerului Apararii au mai existat si in trecut (practic, aproape la fiecare inceput de campionat din ultimii ani), dar au fost depasite.

Pe langa faptul ca fanii din Pitesti se opun ca Steaua sa joace la Pitesti, Becali are si alte motive pentru care prefera, totusi, stadionul din Ghencea. In primul rand, aici a investit o gramada de bani (gazon, nocturna, etc.) pe care nu si-i mai poate recupera prea usor.

De asemenea, la Pitesti va fi greu sa organizeze meciuri internationale, iar numarul spectatorilor ar fi prea mic. Un avantaj ar fi acela ca ar scapa macar de o parte din contestatarii sai din Bucuresti, dar problema este ca ar da peste cei de la Pitesti…

Eurial 555 x222
570×90 MAIA