930×122 CAPRA 5

    pompa-benzina

    Benzinării Gazprom în Argeş?

    Gazprom, cel mai mare producător de gaze din lume, ar putea deschide cel puţin o benzinărie în Argeş, într-o primă etapă. Numărul punctelor de vânzare a carburanţilor ar urma să fie însă mărit. Concet, Gazprom vrea până la finalul anului viitor să aibă 50 de benzinării în România, după ce compania a anunţat în ajunul Crăciunului deschiderea primului punct de alimentare de pe piaţa locală amplasat în Sibiu.  Planurile iniţiale ale Gazprom erau de a avea până la finele acestui an 40 de benzinării în România pentru ca în 2014 reţeaua să ajungă la 120 de puncte de alimentare. Benzinăriile Gazprom deschise în România vor fi administrate de NIS, grupul petrolier sârbesc controlat tot de grupul rusesc.

    “România este cea de-a doua piaţă europeană în care benzinăriile Gazprom au intrat în funcţiune. Pe 19 decembrie prima benzinărie Gazprom a fost deschisă în Serbia. Dezvoltarea pe segmentul de retail sub acest brand este planificată inclusiv pentru Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina.

    Până la finalul anului 2013, reţeaua de benzinării a Gazprom în Balcani va ajunge la aproximativ 100 de benzinării”, au declarat reprezentanţii Gazprom, citaţi de zf.ro.

    Potrivit acestora, benzinăriile vor activa pe segmentul premium al pieţei şi vor avea magazine, restaurante, cafenele precum şi acces gratuit la internet.

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90