Donaris 930 x 122

rectorat

Berthold Grunwald, Doctor Honoris Causa la Pitesti

Joi, 24 iunie 2010, la ora 13.00, la Universitatea din Piteşti (Corpul Rectorat, sala Senatului) se va desfăşura ceremonia de decernare a titlului academic de DOCTOR HONORIS CAUSA, domnului profesor universitar doctor inginer Berthold GRUNWALD.

Laureatul a fost Gastprofessor la Technische Hochschule Darmstadt (Germania), fiind recunoscut drept personalitate ştiinţifică de prim rang formată la şcoala românească de motoare pentru automobile.
La ceremonie şi-au anunţat participarea peste 50 de personalităţi ale lumii ştiinţifice din ţară şi străinătate, cadre didactice de la centrele universitare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Craiova, specialişti în domeniul automobilelor şi motoarelor pentru automobile din cercetare şi industrie, reprezentanţi ai administraţiei locale.{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90