930 x122 grota rece

nancy_2

Băiatul lui Vali Vişoiu se iubeşte cu un manechin. Fata este elevă la „Brătianu”!

Fiul cunoscutului om de afaceri Vali Vişoiu, Robert, este de aproximativ un an într-o relaţie cu o frumoasă argeşeancă, elevă la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești. Nancy Bolbose cochetează şi cu modelingul, ea participând la concursuri şi prezentări organizate de Gina Bilous.

De doar câteva zile Nancy este majoră, împlinind 18 ani. Bineînţeles că iubitul ei a fost prezent la petrecerea pe care a organizat-o cu această ocazie într-un cunoscut restaurant de lux din Piteşti.

Se pare că Nancy şi Robert au o relaţie destul de serioasă, ținând cont de faptul că de aproape un an de zile sunt tot împreună. Înaintea acestei relații, fiul omului de afaceri cocheta când cu o domnişoară, când cu alta, fiind cunoscut ca un „crai”.

După ce în vacanţă au petrecut mai mult timp împreună, odată cu începerea şcolii cei doi vor fi separaţi în cursul săptămânii, deoarece Robert Vişoiu învaţă în Bucureşti, iar frumoasa Nancy, în Piteşti.nancy1nancy4

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3