EcoMoto 930×122

biciclete

BICICLEȘTI ÎN PITEȘTI! PARADĂ A BICICLETELOR PE 1 IUNIE!

O inițiativă privată de toată lauda se va materializa în Pitești duminică, 1 iunie. Este ziua în care va avea loc o paradă de biciclete, sub deviza „Împarte drumul!”

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Potrivit organizatorilor, parada va începe la ora 12 în Piața „Vasile Milea” și se va derula pe traseul strada Frații Golești-giratoriu Prundu-bulevardul 1 Mai-strada Negru-Vodă-bulevardul Nicolae Bălcescu-giratoriu Dedeman-Calea Bascovului-parcul Lunca Argesului. La paradă poate participa oricine dorește, cu precizarea că minorii cu vârste de sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de câte un adult.

„Evenimentul își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale. Din dragoste pentru două roți ne dorim să promovăm deplasarea pe două roţi și să schimbăm imaginea acestora prin educarea tuturor participanților la trafic. Evenimentul urmărește o conștientizare și un semnal de alarmă dat către toți participanții la trafic asupra prezenței pe partea carosabilă a utilizatorilor de vehicule pe două roți.”, anunță organizatorii.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3