Kaia 930 x 120

tiruri-coloana

Biruri mai mari pentru transportatorii argeseni

Transportatorii argeseni vor trebui sa plateasca taxe foarte mari daca vor ca autovehiculele lor sa mai intre in Capitala tarii, Bucuresti. Decizia este valabila pentru transportatorii din toata tara si a fost luata de Consiliul General al Capitalei ca sursa alternativa de fonduri in plus la buget.

Consiliul General al Capitalei (Bucuresti) a luat o decizie care va avea repercusiuni si asupra bugetului firmelor din Arges, dar si al persoanelor fizice care efectueaza transporturi. Este vorba de introducerea unor taxe de acces in Bucuresti pentru masinile de mare tonaj, taxe care vor apasa foarte greu asupra costurilor.

Si cum mai toate firmele se aprovizioneaza din Bucuresti sau au afaceri in Capitala, taxa va avea un efect important. Trebuie spus ca multe firme din Pitesti au primit deja adrese de la Consiliul General prin care le sunt comunicate noile taxe.

In goana dupa bani pentru bugetul local, Consiliul General a instituit taxe care vor putea fi cu greu suportate de transportatori. Astfel, pentru accesul in zona A (centrala), taxele pornesc de la 231 de lei pe zi pentru fiecare masina cu greutatea intre 5 si 7,5 tone si ajung la 2.247 de lei pe zi pentru masinile cu masa mai mare de 40 de tone!

Taxa poate fi achitata si cumulat pentru o luna (intre 2.000 de lei pe luna si 20.000 de lei pe luna!). In zona B taxele sunt mai mici (de la 63 de lei pe zi la 347 de lei pe zi), la fel si abonamentele (care pornesc de la 500 de lei pe luna). Fara plata acestor taxe, accesul masinilor va fi interzis.

{loadposition inside}

 

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90