Donaris 930 x 122

    reducere_preturi

    Black Friday – mega reduceri şi în România

    Black Friday este ziua care aduce cele mai interesante promoţii ale anului în Statele Unite ale Americii. Ei bine, aceasta a ajuns şi în România chiar pe 25 noiembrie. Printre primele magazine de la noi din ţară care au decis să adopte această tradiţie se numără şi Emag, magazin online.

     

    Conform reprezentanţilor Emag, ofertele speciale vor îşi vor face apariţia începând cu ziua de vineri 25 noiembrie, urmând ca acţiunea să dureze 3 zile, până pe 27 noiembrie (ora 24).

    Emag are un stoc de aproximativ 30.000 de produse. Reducerile pot ajunge până la 60%.

    Astfel, în perioada 25-27 noiembrie se vor putea achiziţiona camere foto cu preţuri începând de la 149 RON, frigidere cu numai 499 de RON sau maşini de spălat cu doar 699 RON.

    Alături de Emag, şi-au anunţat participarea o serie de alte magazine din România, printre care se numără PCgarage, EvoMag şi Flanco. PCgarage va fi singurul magazin care va menţine ofertele promoţionale până luni, inclusiv.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90