EcoMoto 930×122

accident

BLOCAJ TOTAL PE AUTOSTRADĂ! (GALERIE FOTO)

În urmă cu puţin timp, pe autostrada Bucureşti – Piteşti s-a produs un grav accident de circulaţie.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

O maşină s-a răsturnat, iar traficul a fost blocat pe sensul către Capitală. Potrivit primelor informații, anvelopa unei roți din stânga spate a unui camion cu remorcă ar fi explodat chiar în momentul în care un autoturism Logan Pick-up trecea în depășire pe lângă acesta. În urma exploziei, șoferul Loganului ar fi pierdut controlul asupra volanului, mașina ar fi acroșat camionul și apoi s-a răsturnat. Poliţiştii şi paramedicii au ajuns la faţa locului pentru a determina condiţiile în care s-a produs accidentul și, respectiv, pentru a acorda primul ajutor. Impactul s-a produs la kilometrul 75.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zona kilometrului 75 se desfăşoară pe prima bandă şi pe banda de urgenţă. Pe timpul scoaterii în afara părţii carosabile a autovehiculelor implicate, circulaţia rutieră va fi oprită. Conducătorilor auto li se recomandă să manifeste prudență sporită la volan şi să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Se întâmplă pentru a doua oară în decurs de doar câteva zile când autostrada este blocată din cauza unui accident rutier.

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de la ora 21:40 traficul pe autostradă a revenit la normal pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 75. Nu mai sunt semnalate nici probleme de fluență, potrivit sursei citate. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90