EcoMoto 930×122

    BMW.e

    BMW pentru Primăria Piteşti

    Momente iunedite joi, 24 noiembrie, chiar înainte de începerea şedinţei Consiliului Local al municipiului Piteşti în care cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost cel privind rectificarea bugetului pentru anul în curs. Primul moment a însemnat oferirea în folosinţă gratuită pentru Primăria Piteşti, vreme de un an, a unui autovehicul BMW, iar al doilea a marcat, practic, începerea unei campanii de strângere de fonduri pentru reabilitarea Colegiului Naţional I.C. Brătianu.

     

    Chiar înainte de începerea şedinţei, consilierul local Adrian Prodănel, dealer BMW în Argeş printr-una din firmele sale, şi-a invitat colegii în faţa Primăriei unde aştepta cuminte un BMW xDrive seria 5 de culoare închisă de mai mare frumuseţea. Aici, consilierul i-a înmânat cheia autovehiculului primarului Tudor Pendiuc care însoţit de consilier a şi testat câteva minute maşina. Contractul de parteneriat dintre cele două părţi a fost semnat încă de acum câteva luni, iar acum s-a făcut, efectiv, transferul maşinii către Primărie.

    „Acest autovehicul va fi folosit pe post de maşină de serviciu de către Primărie pentru Primărie. Nu este o maşină pentru mine sau altcineva, este pentru Primărie. Domnul Prodănel ne-a făcut o surpriză deosebită”, a spus primarul Pendiuc. Adrian Prodănel a adăugat că acest parteneriat face parte dintr-o strategie de creştere a vizibilităţii BMW. Maşina costă în jur de 62.000 de euro, după cum ne-a declarat Adrian Prodănel.

    Imediat după acest moment a urmat o scurtă conferinţă de presă, iar Adrian Prodănel a adus în discuţie situaţia Colegiului Naţional I.C. Brătianu care are nevoie urgentă de reparaţii ce nu au fost posibile până acum din cauza unui program al Băncii Mondiale care, însă, nu s-a mai materializat. Primăria a alocat deja fonduri pentru acoperiş şi alte reparaţii curente, dar încă mai este nevoie de bani mulţi.

    Primarul Tudor Pendiuc a făcut apel către toţi cei care au studiat la Brătianu, şi nu numai, să contribuie cu sume de bani pentru a ajuta la reabilitarea acestui colegiu simbol al Piteştiului. Cu această ocazie, consilierul Adrian Prodănel a anunţat că donează 10.000 de lei pentru acest fond de reparaţii, invitând şi alţi consilieri şi oameni de afaceri să îi urmeze exemplul.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3