Donaris 930 x 122

    BANEL_NICOLITA

    Bănel Nicoliță și Răzvan Raț vor juca în Pitești în scop caritabil

    Actuali și foști mari fotbaliști vor juca în Pitești un meci demonstrativ în scopuri caritabile, pentru persoanele cu autism. Meciul va avea loc în cadrul unui eveniment intitulat „Ajută-mă să fiu ca tine!”, organizat de filiala Argeș a Asociației Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism din România, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Inspectoratul Școlar.

    Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două duminici, pe 19 mai și 2 iunie, la Sala Sporturilor din Pitești. Meciul demonstrativ al unor actuali și foști fotbaliști este programat pentru 2 iunie, zi în care evenimentul va debuta la ora 10. Potrivit organizatorilor, printre alții, vor participa Ioan Ovidiu Sabău, Ion Vlădoiu, Anton Doboș, Ionuț Badea, Bănel Nicoliță, Ciprian Tătărușanu, Dănuț Coman, George Florescu, Vasile Maftei,  Adrian Iencsi, Sorin Ghionea, Ionel Dănciulescu, Laurențiu Rus, Srghian Luchin, Nicolae Dică, Rică Neaga, Andrei Mărgăritescu, Răzvan Raț și Marius Bilașco. Organizatorii precizează că vor juca fotbal în scop caritabil și reprezentanți ai autorităților locale și oameni de afaceri.

    Evenimentul se va încheia în seara zilei de 2 iunie cu licitarea tricourilor unor fotbaliști români care activează în străinătate și în țară, în Liga I. Licitația va avea loc la Ambiance Hotel, cu începere de la ora 17.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3