930×122 CAPRA 5

boc_lopata

Boc da cu lopata zapada de pe A1!

Deşi Autostrada Bucureşti- Piteşti este închisă de o zi, iar şansele să fie deschisă inclusiv vineri sunt minime, premierul Emil Boc face exerciţii de imagine!

El „a pus umărul la deblocarea autostrăzii Bucureşti- Piteşti”. Cu presa chemată să îl prindă în acţiune, şeful comandamentului pentru situaţii de urgenţă la nivel naţional, căci asta este premierul, a dat cu lopata zăpada de pe A1 ieri! Premierul le-a spus jurnaliştilor prezenţi că are antrenament şi experienţă în „mânuirea” lopeţii.

Primul-ministru Boc a inspectat, alături de miniştrii Transporturilor şi Apărării, Anca Boagiu şi Gabriel Oprea, modul în care se efectuează deszăpezirea A1. Asta, în timp ce în ţară sute de oameni sunt blocaţi în nămeţi, trenurile deraiază, localităţile stau în întuneric, iar unii chiar au decedat. Boc face exerciţii de imagine într-o ţară sinistrată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3