Donaris 930 x 122

Bogaciu a parasit arestul IPJ Arges

Pitesti. 14 mai 2009. IPJ Arges. Arbitrul Aurelian Bogaciu a parasit, joi, arestul IPJ Arges dupa ce judecatorii au decis sa nu-i prelungeasca mandatul de arestare preventiva si sa-l puna imediat in libertate. Bogaciu a declarat, la iesire, ca singurul lucru pe care si-l doreste este sa stea cat mai mult alaturi de familie. Curtea de Apel Pitesti a respins, joi, recursul inaintat de procurorii DNA impotriva deciziei Tribunalului Arges de a nu prelungi mandatul de arestare preventiva emis pe numele lui Aurelian Bogaciu. El se afla in arestul IPJ de la 29 aprilie, fiind cercetat pentru luare de mita in dosarul coruptiei din fotbal. in paralel, la sediul DNA Pitesti au continuat audierile in acelasi dosar, incepute inca de joi dimineata. Tot joi a fost audiat in acelasi dosar si arbitrul Laurentiu Dansa, pe care, initial, unii reprezentanti ai presei l-au confundat cu arbitrul asistent Florin Stanescu.

Totodata, directorul de rela

tii internationale al Federatiei Romane de Fotbal, Florin Prunea, a parasit, astazi, sediul teritorial al DNA, dupa 8 ore de audieri. La iesire, Prunea a negat ca ar fi avut calitatea de invinuit, neoferind alte detalii despre continutul discutiilor, rezumandu-se la a mentiona ca au fost abordate probleme de regulament.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90