930 x122 grota rece

    copos

    Boșii din fotbal află luni verdictul în dosarul transferurilor

    Luni, 20 mai, boșii din fotbalul românesc vor afla verdictul în ceea ce îi privește în dosarul transferurilor. Sentința definitivă va fi dată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

    DNA a cerut la ÎCCJ mărirea pedepselor pe care le-a dat Curtea de Apel București, în timp ce avocații inculpaților au solicitat achitarea.

    Amintim că după ce în aprilie 2012 Tribunalul București i-a achitat pe oamenii din fotbal, în noiembrie 2012, la recursul DNA, Curtea de Apel București a dat pedepse cu închisoarea, fie cu executare, fie cu suspendare. Ioan Becali a fost condamnat de Curtea de Apel la opt ani de închisoare cu executare, Victor Becali şi Cristi Borcea, la câte şapte ani de închisoare cu executare, George Copos, la cinci ani de închisoare cu executare, Mihai Stoica, la patru ani cu executare, iar Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu şi Gigi Neţoiu au primit câte trei ani de închisoare cu suspendare.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3