930 x122 grota rece

gigi_becali

Bomba! Steaua ar putea juca la Pitesti!

Pitestenii ar putea avea din sezonul viitor al Ligii I la fotbal parte de meciuri foarte tari pe stadionul Nicolae Dobrin din Trivale. Din pacate, nu FC Arges – care se zbate in anonimatul Ligii a II-a in prezent – va face spectacol pe stadionul din Trivale, ci o alta echipa, din afara Argesului.

 

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, ne-a declarat vineri, 17 iunie, ca a discutat cu patronul Stelei, Gigi Becali, si ca cea mai titrata echipa a fotbalului romanesc din toate timpurile ar putea sa isi desfasoare din toamna meciurile pe „Nicolae Dobrin”!

Ruptura dintre Gigi Becali si conducerea Ministerului Apararii pare iremediabila, in conditiile in care Steaua a platit pana acum cea mai mare chirie din toata Liga I pentru stadionul din Ghencea (Bucuresti).

Dupa 37 de ani de meciuri mai bune si mai rele pe Ghencea, Steaua ar putea evolua pe un alt teren din toamna daca cele doua parti nu ajung la un acord.

Varianta Pitesti este agreata de patronul stelist din mai multe puncte de vedere, incepand cu apropierea de Bucuresti si accesul rapid (autostrada), dar si deschiderea autoritatilor locale pentru sportul de performanta.

Probabil ca acest demers va declansa un nou scandal intre conducerea echipei FC Arges si Primarie, cunoscut fiind episodul in care oficialii alb-violetilor au contestat dur protocolul prin care Dacia Mioveni avea drept de joc pe terenul din Trivale.

Update: Becali: Mut Steaua la Pitesti!

„Dacă ei îmi creează condiţii la Piteşti acolo vom juca. Să nu mă coste mai mult ca în Ghencea. Populaţia de acolo cred că iubeşte Steaua. Am ales această variantă pentru că Piteştiul este cel mai aproape de Bucureşti. O să plătesc doar în ziua meciului, pentru că o să venim acolo doar pentru jocuri, antrenamentele urmând să le facem la Bucureşti. Vom plăti doar cheltuielile curente, gaze, curent şi ce mai se consumă într-o zi de meci. Sută la sută o să vin să joc cu Steaua acolo”, a spus Gigi Becali.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3