930 x122 grota rece

    Boureanu

    Boureanu, acuzat de mită electorală. Deputatul neagă

    Conform Mediafax, poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele deputaţilor PDL Cristian Boureanu şi Dan Marian, candidaţi pentru noi mandate în judeţul Vaslui, pe motiv că aceştia ar fi oferit mici drept mită electorală spectatorilor unui meci de fotbal desfăşurat în Huşi. Deputatul Boureanu a fost ales în 2008 parlamentar candidând la Piteşti şi a condus şi PDL Argeş.

    Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, dosarul penal în acest caz a fost întocmit în urma unei plângeri făcute de către unul dintre contracandidaţii lui Cristian Boureanu, care susţine că atât deputatul PDL cât şi colegul său de partid, Dan Marian, au încălcat legea alegerilor parlamentare.

    Astfel, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Vaslui, Toader Dima, arată în sesizarea respectivă că cei doi parlamentari au oferit mici spectatorilor care asistau la un meci de fotbal. Mâncarea şi băutura ar fi fost împărţite oamenilor de către reprezentanţii de campanie ai deputaţilor PDL, care s-ar fi îmbrăcat în ospătari şi au mers printre băncile spectatorilor.

    Deputatul Cristian Boureanu a afirmat că nu a fost în acea zi la Huşi, acuzaţiile fiind nefondate.

    „Eu nu am ajuns în municipiul Huşi în acea zi, aşa că nu aveam cum să fiu nici la acel meci de fotbal. Din ceea ce am aflat şi eu, jucătorii au rămas după partidă, acolo, între ei”, a spus Cristian Boureanu.

    Deputatul PDL a adăugat că-i va face şi el plângere penală contracandidatului său la Camera Deputaţilor,

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90