930×122 CAPRA 5

boureanu-02-vt

Boureanu, la un pas de executare silita!

Criza economica si financiara pare sa il fi lovit din plin pe deputatul de Pitesti al PDL Cristian Boureanu si pe fratele acestuia, Sorin Boureanu. Cei doi sunt la un pas de a fi executati silit de o banca de la care au luat mai multe credite, dar pe care au dificultati in a le inapoia.

Conform Realitatea TV care citează Stirile PRO TV, banca în cauză este Volksbank. Volksbank le cere lui Boureanu, fratelui acestuia, Sorin, si Valentinei Pelinel, sotia democrat-liberalului, sa restituie circa 4,5 milioane de euro. In caz contrar, banca cere sa intre in posesia terenurilor pe care acestia le-au cumparat.

Nu cu mult timp in urma, deputatul Cristian Boureanu tinea lectii jurnalistilor argeseni pe tema crizei economice, sustinand ca faptul ca populatia s-a indatorat peste masura a generat colapsul economic. Putem spune acum: uite cine vorbea!

Potrivit declaratiei de avere postata pe site-ul Camerei Deputatilor, Cristian Boureanu are o multime de credite contractate. In 2007, Boureanu a luat 1.320.000 de euro de la Volksbank, bani pe care trebuia sa-i restituie pâna anul trecut. De la aceeasi banca, democrat-liberalul a mai luat un credit de 1.740.000 de euro, pentru 30 de ani. In 2010, Boureanu mai are de restituit 333.000 de euro, insa anul 2011 se anunta a fi mult mai greu, intrucât ar avea de restituit 877.000 de euro. Iar datoriile se intind si pe anii urmatori.

{loadposition inside}

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90