Donaris 930 x 122

brânză

BRÂNZĂ CU E.COLI LA ȘCOALA 16 DIN PITEȘTI!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș are rezultatele parțiale ale probelor prelevate pe 6 martie din produsele alimentare consumate pe 3 martie în cantina unității de către elevi de la Școala Gimnazială nr. 16 „I.L. Caragiale” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Potrivit rezultatelor parțiale, de vină pentru toxiinfecția alimentară ar fi brânza telemea de vacă vrac, produsă de o firmă din Ardeal, conform șefului Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, Daniel Lupu. În ea, precizează Lupu pentru ePitești, s-au găsit E.coli și stafilococ. Sura citată afirmă că zecile de elevi care au acuzat toxiinfecție alimentară ar fi consumat brânza împreună cu mămăligă.

Urmează ca probele să fie analizate și la laboratorul specializat din București, care va stabili rezultatele finale.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Amintim că azi-dimineață în spitale mai erau internați 21 de copii de la Școala nr. 16 din Pitești care au suferit o toxiinfecție alimentară după ce au mâncat în cantina școlii. Majoritatea, 15, se aflau în Spitalul de Pediatrie, iar 6 în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3