NOR CURIER 930X122

brasov

ÎN BRAȘOV E ORDINE, ÎN PITEȘTI E HAOS! PRIVIȚI ȘI COMPARAȚI!

Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Pitești, am spus-o de nenumărate ori, a fost făcută în dorul lelii. Primăria a lăsat fiecare asociație de proprietari ca după anvelopare să-și vopsească blocul după cum a tăiat-o capul. Nu au existat reguli urbanistice, iar rezultatele le vedeți la tot pasul în cartierele orașului. Nu doar de la bloc la bloc sau de la scară la scară, ci chiar fațadele aceluiași bloc arată ca niște sorcove hidoase.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Cine crede că situația este generală în întreaga țară se înșeală. În alte orașe, spre deosebire de administrația Pendiuc, primăriile s-au implicat și au impus reguli stricte. Blocurile au fost reabilitate termic de la un capăt la altul, iar paleta coloristică respectă normele urbanistice și de bun simț. Iar acolo unde au existat proprietari care au refuzat reabilitarea termică fațadele din dreptul apartamentelor lor au fost în așa fel vopsite încât diferența să nu fie sesizabilă și supărătoare.

Este și cazul Brașovului. Fără alte comentarii, vă lăsăm pe dumneavoastră să comparați și să vedeți diferențele. (Foto 1-4 Brașov – Facebook Brașov, orașul sufletului meu. Foto 5-7 Pitești)

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90