EcoMoto 930×122

Pitesti

BRAVO, FRAȚILOR! STUDENȚII BASARABENI AU CURĂȚAT DE ZĂPADĂ STATUILE!

Pentru că administrația locală nu este în stare, voluntariatul pare a fi singura soluție pentru deszăpezirea Piteștiului. Nu doar a străzilor, a trotuarelor sau a piețelor, ci și a… statuilor și a monumentelor.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Cu lopeți și mături, câțiva studenți basarabeni care învață în orașul nostru au degajat de zăpadă bustul poetului național Grigore Vieru și cel al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, precum și monumentul ridicat în memoria artiștilor Doina și Ion Aldea Teodorovici, toate amplasate în vecinătatea Tribunalului Comercial. „Ideea mi-a venit pur şi simplu! Mi-am dat seama că este o problemă cu deszăpezirea străzilor. Ce să mai vorbim de monumente!”, ne-a declarat Alina Din, cea care a avut inițiativa, mobilizându-i pentru această acțiune pe studenţii care fac parte din Societatea Culturală Basarabeană Piteşti.

După ce și-au terminat treaba în perimetrul respectiv, studenţii basarabeni au depus o coroană de flori și apoi au plecat către Piața Primăriei pentru a scoate din nămeți și statuia lui Mircea cel Bătrân.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3