NOR CURIER 930X122

donatie

BRAVO STUDENȚILOR UNIVERSITĂȚII PITEȘTI! Copiii se vor bucura!

Ajutoarele lui Moş Nicolae sunt în acest an tare aglomerate.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Nici nu e de mirare! Mai mulţi studenţi de la diferite specializări ale Universității Pitești au vrut să îl ajute pe Moşu’ şi să nu îl lase să se lupte singur cu sacul pregătit special pentru cei 37 de „pitici” din Centrul de tip familial Găvana (http://epitesti.ro/povesti-din-casuta-cu-37-de-pitici/). Cu mic, cu mare, studenţii au înţeles că este creștinește să ne ajutăm aproapele şi să ne implicăm în viaţa copiilor cu probleme. Ajutoarele lui Moş Nicolae un venit într-un număr mare în sala 303 din Corpul I al Universității (centrul de comandă al acțiunii) și au donat hăinuţe, jucării, rechizite și bani.

Laurențiu Zaharia, anul II la Relații Internaţionale şi Studii Europene, este unul dintre studenții care au înţeles cât de important e să ajuţi şi a contribuit la bucuria copiilor de la Centrul de tip familial din cartierul piteștean Găvana: „Sunt foarte încântat că am putut să particip şi să venim în sprijinul acestor copii. Chiar îi rog şi pe ceilalți colegi şi studenţi să facă acelaşi lucru, să se implice în această acţiune!”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Mâine, 5 decembrie, este ultima zi în care studenţii mai pot dona hăinuţe, rechizite și jucării. Apoi ajutoarele lui Moş Nicolae vor pleca să găsească adresa căsuţei cu 37 de „pitici”, pentru a le oferi acestora darurile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90