EcoMoto 930×122

actiune caritabila

BRAVO! VA ORGANIZA O ACȚIUNE CARITABILĂ!

Ana-Maria Diana Vlăsceanu s-a gândit la o modalitate prin care ar putea aduce zâmbetul pe chipurile unor persoane cu probleme. Ajutată de câţiva prieteni, fotomodelul vrea să organizeze un eveniment caritabil cu strângere de fonduri pentru copii din orfelinate sau pentru familii sărace.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

,,Am văzut că de Crăciun mulţi oameni strâng bănuţi sau hăinuţe pentru copiii din orfelinate şi de acolo mi-a venit ideea. De Paşti aş vrea şi eu să organizez un eveniment caritabil şi pentru asta am găsit şi câţiva susţinători printre prietenii mei. Ne-am gândit la diverse modalităţi de a face rost de bani. Eu îmi voi scoate la vânzare anumite articole vestimentare, rochiţe de exemplu. De asemenea, un prieten care cunoaşte cântăreţii din România mi-a spus că mă poate ajuta cu organizarea unui concert caritabil. Acum întrebarea este dacă să ajutăm copilaşii din orfelinate, care, totuşi, au condiţii minime de trai sau să căutăm familii care au nevoie de ajutor? Oricum, ideea este că cineva va fi ajutat să zâmbească!

Dacă sunt persoane care cunosc astfel de familii, pot lua legătura cu mine pe contul meu de socializare pentru ca împreună să le facem o bucurie. Sperăm din suflet ca evenimentul să iasă bine şi să vedem mulţi oameni fericiţi!”, declară pentru ePitești fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • candy_floss16@yahoo.com spune:

    Articol total neinteresant!! Daca vrei sa demarezi o actiune caritabila o faci si atat.Nu iti faci reclama pe un „ziar” online dand interviul pe facebook.Si in plus cine e fata asta? Pardon „fotomodelul”..fotomodel la ce? Tara asta se duce de rapa promovand astfel de oameni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90