930 x122 grota rece

    Sigla_BRD

    BRD îşi schimbă look-ul

    Acţionarii BRD au fost convocaţi pe 26 aprilie la o şedinţă în care vor avea pe masă spre aprobare şi un nou format pentru emblema băncii. Conform propunerii, vor avea loc modificări importante de siglă la toate unităţile din ţară, inclusiv cele din Argeş.

    Ziarul Financiar a aflat că BRD păstrează „blazonul” francezilor de la Societe Generale – pătratul în roşu şi negru cu o baretă albă la mijloc, însă în noua emblemă accentul cade pe numele BRD, care va fi scris cu litere masive de tipar de culoare neagră.

    Formula „Groupe Societe Generale”, care în prezent apare imediat sub numele BRD, va fi deplasată vizibil în jos, la o distanţă de jumătate din înălţimea pătratului SocGen, şi va fi scrisă cu litere mai mici şi mai subţiri.

    Vizual, noua emblemă scoate în evidenţă numele BRD ca bancă de sine stătătoare, în timp ce apartenenţa la SocGen trece într-un plan secund.

    Grupul francez SocGen deţine 60,168% din BRD.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90