EcoMoto 930×122

nastase

Breaking news: Nastase nu mai candideaza

„Mecanismul instituţional este complet dat peste cap. Vorbim despre cu totul alt partid şi despre o organizare care are ca scop un anumit tip de aranjamente între anumiţi lideri”, şi-a justificat Năstase gestul. Mai mult, spune pesedistul, „nu doresc să fiu un figurant într-un scenariu care este şi prost scris şi care duce la nişte decizii greşite”.

„Cum nu am o miză personală, nu am de gând să dau sentimentul că vreau să mă bat acum cu colegii mei şi că vreau să fac o bătălie la Congres. Nu am de gând să legitimez, prin participarea mea la această competiţie, o competiţie în care nu cred şi care se desfăşoară, în momentul de faţă, pe nişte reguli care nu sunt corect aşezate şi gândite”, a completat Năstase, asigurând, însă, că va rămâne, în continuare, membru PSD.

Totodată, Năstase a ţinut să precizeze că nu va mai candida la nicio funcţie. „În felul acesta, i-am eliberat de o grijă şi pe cei care spuneau că am o anumită ambiţie pentru a obţine acum o funcţie în partid. Singura mea dorinţă este ca acum partidul să nu se deşire în urma acestei discuţii de seară care au loc între anumiţi lideri ai partidului”, a completat Năstase.

Întrebat dacă nu va mai accepta nicio altă funcţie de conducere în partid, Năstase a replicat: „Ce funcţie să accept? Funcţia de preşedinte de onoare adjunct?”

Sursa: realitatea.net

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90