Donaris 930 x 122

nastase

Breaking news: Nastase nu mai candideaza

„Mecanismul instituţional este complet dat peste cap. Vorbim despre cu totul alt partid şi despre o organizare care are ca scop un anumit tip de aranjamente între anumiţi lideri”, şi-a justificat Năstase gestul. Mai mult, spune pesedistul, „nu doresc să fiu un figurant într-un scenariu care este şi prost scris şi care duce la nişte decizii greşite”.

„Cum nu am o miză personală, nu am de gând să dau sentimentul că vreau să mă bat acum cu colegii mei şi că vreau să fac o bătălie la Congres. Nu am de gând să legitimez, prin participarea mea la această competiţie, o competiţie în care nu cred şi care se desfăşoară, în momentul de faţă, pe nişte reguli care nu sunt corect aşezate şi gândite”, a completat Năstase, asigurând, însă, că va rămâne, în continuare, membru PSD.

Totodată, Năstase a ţinut să precizeze că nu va mai candida la nicio funcţie. „În felul acesta, i-am eliberat de o grijă şi pe cei care spuneau că am o anumită ambiţie pentru a obţine acum o funcţie în partid. Singura mea dorinţă este ca acum partidul să nu se deşire în urma acestei discuţii de seară care au loc între anumiţi lideri ai partidului”, a completat Năstase.

Întrebat dacă nu va mai accepta nicio altă funcţie de conducere în partid, Năstase a replicat: „Ce funcţie să accept? Funcţia de preşedinte de onoare adjunct?”

Sursa: realitatea.net

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441