NOR CURIER 930X122

POTOP

Bătrâni scoşi cu barca din case în Piteşti! Iată zonele cele mai afectate!

Ploile abundente de azi noapte au făcut prăpăd în Piteşti. Pe alocuri, apa a atins înălţimi de doi metri, iar în unele cazuri a fost nevoie de intervenţie cu barca pneumatică!

„Din 2001 nu am mai avut aşa ceva! Am fost la faţa locului şi eu, şi domnul primar Tudor Pendiuc, s-a intervenit toată noaptea! Problema a fost că a plouat foarte mult, până la 65 de litri pe metru pătrat, iar Piteştiul este colinar şi s-au pornit torenţii.

Cele mai afectate zone au fost Gârlei, 1 Decembrie (complexul John) şi Plopilor. Au fost şi maşini luate de ape, iar unele subsoluri de bloc şi locuinţe au fost inundate. La un moment dat, dintr-o casă ISU a scos bătrânii cu barca! Debitul a fost foarte mare, iar canalizarea nu a mai făcut faţă. Din fericire, nu au fost răniţi şi nici pagube materiale foarte mari. Noroc că abia am curăţat pârâul Trivale, altfel ar fi fost prăpăd şi acolo!”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului.

Din cauza inundaţiilor, Termo Calor a sistat furnizarea căldurii, aşa că multe apartamente au rămas şi în frig pe durata nopţii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90