930×122 CAPRA 5

Arges

ÎN BUCUREȘTI, TÂRG CU BUCATE ALESE DIN ARGEȘ ȘI MUSCEL

Astăzi și mâine Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale găzduiește un nou târg dedicat producătorilor de produse tradiţionale şi ecologice, intitulat “Zilele Argeşului şi Muscelului”. Evenimentul, care se desfășoară în curtea instituţiei (sâmbătă între orele 9 şi 18, iar duminică între 9 și 14), este organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş şi reunește unii dintre cei mai reprezentativi producători de profil şi meşteri populari din zona Argeş-Muscel.

Citiți și: A nins în Argeș!

Vizitatorii vor putea cumpăra produse precum magiunul de Topoloveni, urdă, brânză de burduf, caşcaval şi caş afumat, muşchiuleţ afumat, cârnaţi tradiţionali afumaţi, şuncă şi ceafă de porc afumate, pastramă de oaie, ţuică din prune şi rachiuri din fructe, dulceaţă şi siropuri din zmeură, afine, mure, fragi, vişine sau din nuci verzi şi zacuscă de vinete. Alături de producătorii din Argeş se va afla şi unul dintre cei mai cunoscuţi meşteri populari din România, Ion Rodoş. Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de soliştii ansamblului folcloric “Dorul” şi ai orchestrei “Doina Argeşului”.

În această dimineață, în jurul orei 10, la târg va ajunge și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, care este și deputat de Argeș. Constantin va înmâna atestate de produse tradiționale.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90