EcoMoto 930×122

bani_romanesti

Piteștiul va avea de luni buget pentru 2013!

Aşa cum v-am informat recent, Primăria Piteşti a stabilit ca proiectul de buget pentru anul în curs să fie dezbătut în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local care va avea loc pe 8 aprilie, luni. Primarul Tudor Pendiuc a anunţat astăzi şi ora la care va începe şedinţa.

Este vorba de ora 15:30, în acest fel evitându-se suprapunerea cu alegerile din PSD Argeş, care vor avea loc în aceeași zi, dar de la ora 17:30. Şi asta deoarece majoritatea în Consiliu, inclusiv componenţa Executivului (conducerii Primăriei), este asigurată de oameni din PSD, unii dintre ei fiind chiar în cursa pentru unele funcţii de partid.

Bugetul Piteştiului pentru anul 2013 este de 403 milioane de lei, dintre care 168 de milioane sunt alocate pentru investiţii (mare parte din fonduri provine din resurse europene pentru proiecte care au fost elaborate cu mai mulţi ani în urmă, dar care sunt implementate acum).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90