Donaris 930 x 122

Bugetul Pitestiului, votat de Consiliul Local

clProiectul noii biobaze a primit unda verde din partea Consiliului Local. De asemenea, bugetul pentru anul in curs al Pitestiului a fost votat fara ca proiectul sa fie macar discutat in plen. El a fost insa analizat in sedintele comisiilor de specialitate ale Consiliului.

Ieri a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local al municipiului Pitesti, sedinta in care cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost proiectul de buget pentru anul in curs.

Desi altadata sedintele in care era vorba de buget durau mai bine de 3 ore, ieri a fost o exceptie. Niciun comentariu nu a fost facut, asa incat presedintele de sedinta, Ana Badea, de la PSD a inchis lucrarile dupa aproape 30 de minute de dezbatere!

Pe ordinea de zi a mai fost insa un proiect important care, de asemenea, a fost votat. Este vorba despre inceperea procedurilor pentru cumpararea unui teren pe care sa fie construit un nou adapost pentru caini.

Autoritatile locale vor sa inceapa constructia noii biobaze cat mai repede si, neavand teren suficient la dispozitie, au lansat procedurile pentru achizitionarea unei suprafete care sa corespunda nevoilor unei biobaze cu peste 2.000 de locuri. Licitatia va avea loc in perioada imediat urmatoare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90