EcoMoto 930×122

bughiu

Bughiu critica reactiile PSD Arges

Adrian Bughiu, presedintele organizatiei judetene Arges a Tinerilor Conservatori, a lansat joi, 3 februarie, o serie de critici la adresa conducerii PSD Arges si a unor primari ai acestui partid. Bughiu a spus ca reactia social-democratilor argeseni a fost „palida” fata de importanta evenimentului privind retinerea si aproi arestarea presedintelui Consiliului Judetean si al PSD Arges, Constantin Nicolescu.

Adrian Bughiu a spus ca se astepta ca luarile de pozitie ale social-democratilor argeseni sa fie mai dure si mai precise, respectiv sa indice concret faptul ca PDL si Mircea Andrei ar sta in spatele retinerii lui Nicolescu. Liderul conservator – Bughiu este si vicepresedinte PC Arges – a remarcat insa prestatia fostei sale colege din PRM, si anume Lia Olguta Vasilescu, senatoare de Dolj in prezent din partea PSD si care a combatut foarte puternic in Arges capetele de acuzare impotriva lui Nicolescu.

„Ma bucura decizia Curtii de Apel Pitesti privind judecarea in stare de libertate a domnului Constantin Nicolescu. A fost clar vorba la arestare de o imixtiune a politicului in justitie,au fost mai multe semne de intrebare in acest sens. M-a surprins insa neplacut atitudinea letargica, palida a celor de la PSD Arges. De asemenea, nu pot trece cu vederea faptul ca primari PSD din zona de nord a judetului nu au venit sa il sustina pe domnul Nicolescu. Asta spune multe despre cat sprijin are in zona respectiva domnul presedinte al Consiliului Judetean.

Pe de alta parte, nu stiu cat va mai putea domnul Nicolescu sa revina in activitate. A suferit o operatie complicata, pe cord deschis, asa incat poate ca este mai bine sa stea acasa sa isi vada de batraneti si de nepotei, ma refer ca este mai bine pentru sanatatea dumnealui. PSD Arges, insa, este momentul sa se trezeasca”, a spus Adrian Bughiu la conferinta de presa a partidului sau.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90