Donaris 930 x 122

accident

BULEVARDUL BĂLCESCU: DOUĂ PERSOANE ACCIDENTATE PE TRECEREA DE PIETONI

Încă un accident de circulație în Pitești pe trecerea de pietoni! De această dată, s-a întâmplat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Nord, un bulevard cu trafic auto intens.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Conform Biroului Rutier al municipiului, în timp ce mergea cu un autoturism către comuna Bascov, un șofer în vârstă de 37 de ani din Pitești nu a păstrat o distanță suficientă și a lovit în spate un alt autoturism. Acesta din urmă, la volanul căruia se afla o persoană de 46 de ani din comuna Budeasa, era oprit în dreptul unei „zebre”, șoferul dându-le prioritate unor pietoni angajați în traversarea străzii.

În urma impactului, autoturismul oprit regulamentar a fost proiectat pe „zebră”. Doi pietoni au fost accidentați, dar, din fericire, ușor. Cei doi sunt din orașul argeșean Costești (54 de ani) și, respectiv, din comuna dâmbovițeană Uliești.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Biroul Rutier Pitești precizează că șoferii nu erau băuți.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3