930 x122 grota rece

    diplome.fidele.003

    Bunicii unui ministru, premiaţi de Pendiuc

    Din 2001, Primăria Piteşti a premiat 1.333 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi 33 de cupluri cu 60 de ani de mariaj. Vineri, 5 octombrie 2012, primarul Tudor Pendiuc a înmânat diplome de fidelitate şi premii în bani (câte 500 lei de fiecare) pentru alte 28 de cupluri aflate la „nunta de aur” şi 5 cupluri la „nunta de diamant”.

    Printre acestea din urmă s-au numărat şi Maria şi Valeriu Drăgoi. Aceştia au fost primii care au primit diplomele de la primarul Pendiuc. Maria şi Valeriu Drăgoi sunt bunicii nimănui altcuiva decât fostul ministru al Finanţelor din mandatul PDL, Bogdan Drăgoi. Acesta a fost schimbat din funcţie când a căzut Guvernul Ungureanu şi a fost instalat Guvernul Ponta.

    Am stat de vorbă şi cu alte cupluri. Unul dintre acestea este cel format de Paraschiva şi Ion Bărbulescu, aflaţi la 60 de ani de căsnicie „şi câteva luni”, după cum cu mândrie ne-a spus doamna.

    S-au cunoscut la Roşiori de Vede, acolo unde Ion Bărbulescu lucra într-o unitate de aviaţie.

    „A fost dragoste la prima vedere, şi asta a durat până acum. Ne-am înţeles foarte bine, iar atunci când unul a mai greşit, celălalt a mai cedat de la el”, ne-a spus doamna Bărbulescu care a lucrat ani buni la cinematograful Bucureşti din Piteşti în calitate de controlor. Ion Bărbulescu a lucrat la Vinalcool când cei doi au venit la Piteşti (el este de fel piteştean).

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3