Donaris 930 x 122

bursă

BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ LA CASA CĂRȚII

În municipiile Pitești, Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș va avea loc astăzi o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți ai instituțiilor de învățământ, fie liceu, fie facultate.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Bursa se va desfășura în Pitești la Casa Cărții, iar în celelalte două municipii – la sediile agențiilor locale pentru ocuparea forței de muncă. Porțile bursei se vor deschide la ora 9. Firmele participante vor primi și informații de la specialiștii Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș despre modul în care pot beneficia de stimulentele financiare acordate pentru încadrarea în muncă a absolvenților.

Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și face parte din programul general de burse de joburi care au loc periodic.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3