930 x122 grota rece

bursă

BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ ÎN PITEȘTI

Astăzi în Pitești va avea loc o nouă bursă a locurilor de muncă. De această dată, bursa li se adresează persoanelor cu handicap și tinerilor supuși riscului marginalizării sociale.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Acțiunea vine în întâmpinarea nevoii manifestate în rândul persoanelor care întâmpină dificultăți de inserție pe piața muncii și este organizată în colaborare cu instituții și organizații implicate în îmbunătățirea gradului de ocupare din rândul acestor categorii.”, precizează Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, organizatorul evenimentului.

Bursa se va desfășura cu începere de la ora 10 la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Pitești, situat pe bulevardul Republicii, la numărul 11. Vor participa mai mulți agenți economici, care vor oferi câteva zeci de joburi.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90