EcoMoto 930×122

bratianu

EXCLUSIV! PARCARE ETAJATĂ CU PARC DEASUPRA PESTE DRUM DE COLEGIUL „BRĂTIANU”

Aceeaşi firmă care a prezentat astăzi la Primăria Piteşti proiectul privind construirea unui nou pod peste râul Argeş a făcut cunoscute şi planurile pentru amenajarea unei parcări în zona parcului de peste drum de Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Primăria vrea pentru arealul respectiv o parcare subterană pe două niveluri, pentru a nu afecta parcul de deasupra. În schimb, firma proiectantă a venit cu ideea unei parcări supraterane etajată şi subterane în acelaşi timp, iar parcul să fie „mutat” pe… terasa parcării. Pereţii vor fi realizați din sticlă, forma fiind inspirată din Marele Canion din Statele Unite ale Americii. Construcţia ar urma să se numească „Triada”, deoarece include și parcare, și parc, şi pasaje pietonale.

Vom vedea dacă proiectul va fi materializat, având în vedere că au mai existat intenţii similare, care, însă, au „murit” din fașă din lipsă de bani.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90