930 x122 grota rece

cafea

CAFEA AROMATĂ ILLY ȘI CROISSANTE CROCANTE LA CARA CAFFE

Din pasiunea de a vă oferi tot ce e bun și din dorința de a împărtăși cu voi rafinamentul patiseriei franțuzești și al atmosferei classy a unei cafenele, s-a născut CARA CAFFE! Mai mult decât CAFEA… EMOȚIE! este filosofia CARA CAFFE, situată în incinta Hotelului Cara, în centrul Piteștiului, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Într-o ambianță intimă, așadar, atmosfera franțuzească a cafenelei prinde viață cu sandwich-uri, salate lejere, bruschete și croissante crocante, pregătite în bucătăria proprie. Toate acestea ți le recomandăm alături de o cafea aromată Illy. Sunteți așteptați la CARA CAFFE ca să vă bucurați de mic-dejunuri sau de mese de prânz, de după-amieze de relaxare sau de seri frumoase de weekend, alături de prieteni, inclusiv la petreceri private.

Facebook: https://www.facebook.com/CaraCaffe?fref=ts

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Număr de telefon: 0248.222.299.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90