NOR CURIER 930X122

jandarmeria

    CÂINELE JANDARMERIEI ARGEȘ, MEDALIAT

    Câinele Jandarmeriei Argeș, medaliat. În perioada 3-7 octombrie 2016, la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din municipiul Sibiu s-a desfășurat Campionatul de Dresaj al Câinilor de Serviciu al Ministerului Afacerilor Interne.

    Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

    Concursul a avut loc pe mai multe categorii: câine universal, câine pentru detectarea stupefiantelor, câine pentru detectarea explozibililor, câine pentru patrulare-intervenţie şi câine pentru căutare şi salvare de persoane. Pentru fiecare categorie s-au susţinut probe de disciplină şi de specializare.

    De la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş au participat plutonierul major Ionuț Ionescu și Olad, un ciobănesc belgian malinois în vârstă de 5 ani. Echipa Jandarmeriei argeșene a ocupat un onorant loc 3 la specializarea Patrulare-Intervenţie, primind o medalie și o diplomă.

    Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90