New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CĂLDURĂ MARE! ESTIMĂRILE DE VREME PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI.

Ce ne așteaptă din punct de vedere meteorologic în următoarele două săptămâni?

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie, în regiunea Muntenia și județul Argeș de astăzi, 9 iunie, și până vineri, 13 iunie, vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime de 30-32 de grade Celsius. Minimele nocturne se vor situa între 15 și 17 grade. Începând din weekend-ul următor, 14-15 iunie, și până pe 22 iunie regimul termic va cunoaște o scădere ușoară. Maximele diurne vor fi de 25-27 de grade Celsius, iar minimele, de 13-14 grade. În ceea ce privește precipitațiile, ANM anunță averse locale pentru perioada 13-17 iunie. Aversele ar urma să fie însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte zile ale intervalului doar izolat se vor semnala ploi de scurtă durată, în general slabe cantitativ.

La această oră în Pitești sunt 28 de grade Celsius, cu cer senin. În Câmpulung Muscel sunt 26, 4 grade, iar în Curtea de Argeș, 26 de grade.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3