Donaris 930 x 122

    bacalaureat

    Calendarului de la Bac, modificat din nou

    Funeriu a schimbat schimbarea si asa a aparut un nou calendar pentru bacalaureat, care va fi aplicat incepand cu 2011. Bacalaureatul va debuta pe 6 iunie, cu proba orală la limba română. Potrivit calendarului de desfăşurare a examenului, aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, înscrierea candidaţilor la prima sesiune de examen va avea loc în intervalul 23 – 27 mai 2011.

    În 13-17 iunie absolvenţii de liceu vor susţine proba de evaluare a competenţelor digitale, urmată de proba orală la o limbă străină în 20-23 iunie. Proba scrisă la limba şi literatura română se va desfăşura în 27 iunie, urmată în 29 iunie de proba obligatorie profilului. Ultima probă a bacalaureatului va avea loc pe 1 iulie, iar o săptămână mai târziu vor fi afişate rezultatele finale.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3