Donaris 930 x 122

    PC.TINERI

    Campanie de donare de sange la TC Arges

    Organizatia de tineret a Partidului Conservator Argeş a respectat „tradiţia” şi a iniţiat o nouă campanie de donare de sânge. 30 de tineri din partidul condus de Ion Cornel Lazar au fost la Centrul de Transfuzii Sangvine pentru a dona sangele ce poate salva vieti.

    Tinerii Conservatori din Argeș au fost prezenți joi la Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești, pentru a participa la acțiunea de donare de sânge, intitulată sugestiv ”Implică-te în salvarea unei vieți, donează și tu sânge!”.

    Este al cincilea an consecutiv în care TC Argeș este prezent la donare, programată în ultima joi din luna ianuarie. Tinerii au donat  atât prin metoda tradițională, cât și prin afereză, procedură prin care se recoltează trombocitele din sânge, necesare bolnavilor de leucemie.

    „Este o acțiune prezentă tot timpul în programul de activități al Tinerilor Conservatori. Chiar dacă unii din noi avem experiență,  la campania de donare, întotdeauna am reușit să atragem tineri care să vină și să susțină această cauză nobilă.

    Prin mediatizare,  dorim să convingem cât mai mulți oameni să facă acest gest, pentru că numai așa putem contribui la completarea deficitului de sânge pentru tranfuzii, la nivel național”, a declarat Codruț Matei, președintele TC Argeș.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90