New Profesional Consult 930 x 122

maidanez

Campanie de sterilizare la Topoloveni

La inceputul lunii iulie a fost finalizata prima etapa din a treia campanie de sterilizare gratuita pentru caini si pisici, cu si fara stapan din Topoloveni. Vor urma insa si alte etape. Astfel, joi, 9 august, Asociatia Tiere in Not din Germania, in colaborare cu Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA) si Primaria orasului Topoloveni va relua campania de sterilizare pentru inca 4 zile, adica in perioada 9-12 august.

Campania se va desfasura in acelasi loc, la demisolul Primariei Topoloveni unde primaria a amenjat camere speciale de sterilizare si recuperare post-operatorie.

In aceasta perioada la Topoloveni va veni o echipa medicala de la Bucuresti, de la Faculatatea de medicina veterinara din cadrul Universitatii Spiru Haret formata din medici veterinari, sef lucrari la Universitate dar si trei studenti care vor ajuta la pregatirea animalelor in vederea sterilizarii, ingrijirea si supravegherea post-operatorie.

Primarul orasului Topoloveni, Gheorghe Botarca, va asigura cazarea echipei medicale pe perioada acestei etape a campaniei.

„Asteptam orice cetatean sa-si aduca animalele detinute, caini si pisici (femele), care au peste 4 luni, pentru a fi sterilizate (GRATUIT).

Asteptam de asemenea toti cetatenii care ingrijesc animale in fata blocului, servciului sau oriunde in alta parte, sa le aduca la sterilizat (indifferent ca sunt masculi sau femele). Dupa sterilizare, identificare prin crotaliere si tatuaj, animalele fara detinator vor fi returnate in locul de provenienta”, a declarat Carmen Arsene, vicepresedinte al Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3